För beställningar eller frågor, vänligen kontakta oss: catering@unikcafe.se / 0920-68068

Plocktallrik

  • Antipasto
    /159 kr

    2 sorters chark, 2 sorters ost, marinerade oliver, tomathummus och filodegspaket med spenat och fetaost. Serveras med surdegsbröd.

  • Vegetarisk Antipasto
    /159 kr

    En vegetarisk alternativ går självklart att ordnas vid förfrågan

  • Hot Pot

  • Boeuf Bourguignon
    /122 kr

    med högrev, vindelrökt sidfläsk och potatis

  • Bouillabaisse
    /122 kr

    Fisk och skaldjursgryta med tomat, saffran och apelsin. Serveras med surdegscrostini och aioli.

  • Laksa
    /122 kr

    Malaysisk rödcurry med morot, broccoli, kyckling eller tofu.

  • Sallad

  • Caesarsallad
    /139 kr

    Örtmarinerade kycklingfilé, bacon, romansallad, parmesan, surdegskrutonger och körsbärstomat

  • Asiatisk glasnudelsallad
    /139 kr

    med handskalade räkor, mynta och koriander

  • Vegetarisk sallad
    /139 kr

    Harissabakade morötter, tomat hummus, rostad mandel och russin

  • Fika

  • Tårta, kaka, slice, dessertkopp, raw food…

    Kontakta oss för dagens utbud

  • Buffé

    Norrländsk buffé / 335 kr

    • Älgfärsbiffar toppade med smörstekta skogschampinjoner och vindelrökt sidfläsk
    • Regnbågslax från Kalix, bakad med enbär, dill och brynt smör
    • Potatiskaka med timjan och vitlök, toppad med riven Västerbottensost
    • Grönsallad med Pesula Rybs vinägrette
    • Rom och dillsås
    • Lingonchutney
    • Surdegsbröd med smör

    Medelhavsbuffé / 335 kr

    • Mini antipasti med spianata calabra, parmesan, marinerade Noccelara oliver, kronärtskockstapenad och crostini
    • Grillad rosmarin -och vitlöksmarinerad pluma
    • Torskrygg bakad med körsbärstomater, sardeller. kapris, haricots vertes och persilja
    • Panzanella med burrata
    • Rostad potatis
    • Mojo Rojo
    • Aioli
    • Surdegsbröd och olivolja

    Vegetarisk buffé / 335 kr

    • Fylld portabello med Gotlandslinser och fetaost
    • Chillirostad aubergine med granatäpple och mandel
    • Rostad sötpotatis
    • Tabbouleh på matvete och persilja
    • Salsa romesco
    • Grönsallad
    • Surdegsbröd med smör