Lunch vecka 5
Måndag
med rostad palsternacka och citronaioli
spenat och persilja
Chévrecreme, betor, grönkål, krasse, citronette och surdegscrunch
Morotssoppa, toppad med rostade kikärtor och örthack
Tisdag
med syrad grädde, lime och picklad lök
med soltorkad tomat och cashewbechamel. Toppad med pesto
Chévrecreme, betor, grönkål, krasse, citronette och surdegscrunch
Morotssoppa, toppad med rostade kikärtor och örthack
Onsdag
med gurksallad, ris och koriander
med dansk remoulad och dillslungad potatis
Chévrecreme, betor, grönkål, krasse, citronette och surdegscrunch
Morotssoppa, toppad med rostade kikärtor och örthack
Torsdag
med potatispuré och lingon
med färsk spenat, tomat och kokosgrädde. Serveras med ris
Chévrecreme, betor, grönkål, krasse, citronette och surdegscrunch
Morotssoppa, toppad med rostade kikärtor och örthack
Fredag
med sötpotatisstomp, tomatsallad och tomatsky
serveras med kokt potatis
Chévrecreme, betor, grönkål, krasse, citronette och surdegscrunch
Morotssoppa, toppad med rostade kikärtor och örthack